Welkom bij de Early Birds

Lijkt het jou leuk om te zingen in een gemengd koor? En vind je, behalve serieus repeteren, gezelligheid belangrijk? Dan ben je bij de Early Birds op de goede plek.

Wist je dat…

• We niet voor niets de ‘Early Birds’ heten: we zingen in de ochtend.
  • Ons repertoire veelzijdig is: behalve (licht) klassieke muziek, zingen we ook pop, volksmuziek uit verschillende landen, musical- en filmmuziek.
  • We een leuke gemengde groep zijn van ongeveer 30 personen.
  • We meestal driestemmig zingen.
  • We na een aantal jaren zelfstandigheid als Overdagkoor, ons op 1 februari 2014 hebben aangesloten bij Stichting Col Canto.
  • Onze vrolijke dirigent, Marjolein van Tongeren, ons niveau verhoogt door zangtechnische aanwijzingen.
  • We optredens verzorgen voor bewoners in zorgcentra. Daarnaast treden we op bij diverse evenementen in samenwerking met de andere koren van Stichting Col Canto.
  • We van muziek en gezelligheid houden. Zo organiseren we muziekavonden: gezellig met elkaar praten gecombineerd met voor elkaar musiceren. Solozang, pianospel, fluitspelen, het zijn voorbeelden van wat zo’n avond voorbij komt.
    Ook organiseren we voorafgaand aan de zomer- en de kerstvakantie een lunch.

Eerst even sfeerproeven? Kom vrijblijvend drie repetities met ons meezingen!
Voor meer informatie, klik hier

Repetitietijden:
Elke donderdagochtend
Van 10.00 – 12.15 uur

Locatie:
De Glasbak
Lierstraat 21
1312 JZ Almere Stad

Kosten:
Inschrijfkosten: eenmalig € 10,-
Deelnamekosten bedragen € 23,50 per maand.