Welkom op onze nieuwe website!

Posted: 21 oktober 2018

We zijn in de lucht!
Met trots heet ik jullie, mede namens de stichting, van harte welkom op de nieuwe website van stichting Col Canto! We hebben er hard aan gewerkt de site een frisse, moderne uitstraling te geven. We hebben het geheel een nieuw jasje gegeven en ook logo’s zijn aangepakt. Ik zou zeggen, pak er een kop koffie bij en kijk rustig rond! We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Met veel plezier heb ik gewerkt aan een nieuwe vormgeving voor de stichting. Maar ik was niet alleen! Bij deze wil ik graag het thuisfront bedanken voor de input en technische ondersteuning.  Verder wil ik een ieder bedanken die direct of indirect heeft bijgedragen aan de totstandkoming van de website.

Uiteraard blijven we werken aan verbetering. Feedback is dan ook van harte welkom. Mocht je toch nog iets tegenkomen wat niet naar behoren werkt, stuur mij dan een berichtje naar webmaster@stichtingcolcanto.nl
Veel plezier!

Tessa Geers, vormgever