Word vriend van Stichting Col Canto

Posted: 15 juli 2023

Stichting Col Canto heeft grote ambities. Na de onrust tijdens de coronaperiode willen we weer volop concerten geven, projecten organiseren en mensen uit alle geledingen van de maatschappij aan het zingen krijgen. Je snapt het al: daarvoor is geld nodig. We putten voornamelijk uit inkomsten uit contributie, concertbezoek en subsidies van gemeente, provincie en rijk, maar dat is niet altijd genoeg. Daarom zoeken we sponsoren.

De sponsoring kan op verschillende manieren:

Vrienden worden oftewel een donatie doen

Iedereen mag vrijwillig een bedrag doneren aan de stichting. Dus ook koorleden. Het maakt niet uit of dit een bedrijf is of een natuurlijke persoon.

Een donatie van 25 euro geeft recht op gratis toegang van één persoon tot een concert van één van de koren binnen één jaar te rekenen vanaf de datum van ontvangst van de donatie.

Elke € 25,00 geeft recht op gratis toegang, dus € 50,00 geeft recht op 2 gratis kaartjes en zo verder tot € 250,00 (=10 kaartjes). Met een nog hoger bedrag zijn we natuurlijk heel blij, maar dat geeft geen recht op nog meer kaartjes. De gratis toegang geldt tot één jaar na de datum van ontvangst van de donatie.
De donatie dient te worden overgemaakt naar het bankrekeningnummer van Stichting Col Canto, onder vermelding van: donatie en het (e-mail)adres van de donateur. Het bankrekeningnummer ontvang je na het sturen van een e-mail naar info@stichtingcolcanto.nl

Sponsoring door bedrijven

Ken je iemand in je omgeving met een bedrijf, heb je zelf een bedrijf of durf je het aan een bedrijf te benaderen om ons te sponseren? Dan kun je ze de volgende mogelijkheden aanbieden:

Advertentie in het programmaboekje, hele pagina A5:
eenmalig: € 75,- (exclusief BTW 21%)
Advertentie in het programmaboekje, halve pagina A5:
eenmalig: € 50,- (exclusief BTW 21%)
Bedrijfslogo met naam in het programmaboekje
eenmalig: € 30,- (exclusief BTW 21%)
Bedrijfslogo op onze website met een link naar uw eigen website:
gedurende 1 jaar: € 150,- (exclusief BTW 21%).

Bedrijven kunnen contact opnemen met het secretariaat van de stichting info@stichtingcolcanto.nl Op basis van gemaakte afspraken krijgt de sponsor een factuur met daarop het bedrag en de BTW.

N.B. De officiële sponsorvoorwaarden van Stichting Col Canto zijn van toepassing, op te vragen per e-mail: info@stichtingcolcanto.nl